НОВИНИ

"Артщрихи от седмицата" с Галя Крайчовска

Новият кинолюбимец Бенедикт Къмбърбъч наистина изскача отвсякъде.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
12:07, 17.01.2015
Чете се за: 00:59 мин.
Още

Новият кинолюбимец Бенедикт Къмбърбъч наистина изскача отвсякъде. Но сега ще му простим, защото се включва в благотворителна акция за защита на децата. Той облече мечето Падингтън разбира се като Шерлок Холмс, а колежката му Ема Уотсън заложи на пеперудите. Кидман, Бекъм и още знаменитости разкрасиха мечетата, които отиват на търг за благородната кауза.

„Тринадесетият апостол" - новото предизвикателство на автора, по чиито дири върви Дан Браун. Казват, че ключът за големия успех на Том Егеланд се крие в детайлното проучване на архиви и исторически източници. И този път археологът Белтьо ще разбулва тайни от библейски времена, но ще се преплитат и съвременни политически страсти, с намесата на тайните служби.

Коя е всъщност Червената планета - Георги Тенев навлиза в тайните на Космоса.

И не само. Дали „Червената планета" не е мястото, където отношенията се променят? Там, където завършва научната фантастика, започва "Червената планета", режисирана от Ани Васева. Две паралелни истории се развиват на сцената на „Сфумато".

Екипажът на полет „Утопия" открива изоставена капсула, на ръба на Галактиката. Останал е само един робот, с огромно количество информация.

Единият космически кораб идва от бъдещето на другия, няма как при срещата всичко да не се преобърне.

В същото време, на Земята започват снимки на 13-тия епизод на „Звездни войни".

Как се танцува любов - балет „Тодес" ще ни покаже много скоро.

Те определено могат да ни разкажат всичко, както не веднъж са го правили. Зашеметяващият балет „Тодес" идва в България с новата си програма „Танцуваме Любов" на 1 Февруари. Любовта във всичките си форми - безпощадна, безгранична, романтична, кратка или вечна. Вълнуваща танцова ща история за двама влюбени, които няма как да пропуснат препятствията на големия град, но все пак успяват да съхранят романтиката.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Газова бутилка се взриви в жилищен блок в Шумен
Газова бутилка се взриви в жилищен блок в Шумен
100 български фермери ще се обучават безплатно в Германия
100 български фермери ще се обучават безплатно в Германия