НОВИНИ

45 фирми участват в тазгодишното изложение "Доверете се на българското"

За 12 пореден път в София се провежда изложението "Доверете се на българското". Тази години участват 45 фирми от различни браншове. Условието за участие е да произвеждат или продават български стоки. Повече за форума вижте в следващия репортаж.

Цветелина Катанска
от Цветелина Катанска
12:45, 11.05.2018
Чете се за: 00:35 мин.
У нас

Дрехи, биохрани, козметика и обувки. Това са малка част от стоките, които могат да си купят посетителите на изложението "Доверете се на българското", което се провежда в ЦУМ от днес до 20 май.

Милен Молов, мениджър на изложението: Изложението работи всеки ден от 10.00 до 19.00 часа. Постарали сме се от всички браншове да има по нещо, разбира се всичко е българско. Фирмите са се постарали да дадат ниски цени по време на изложението, видях, че някои от тях са сложили промоции още от първия ден.

Част от фирмите представят облеклата си за първи път в София.

Стефка Димитрова: Ние сме производител от Пловдив, предлагаме дрехи от сто процента лен и варен памук. Работим на почти заводски цени, с минимално увеличение.

Повечето от производителите залагат именно на естествените материи.

Наталия Ценова: Предлагаме само ленени облекла, 100% лен обработен, който не се променя, много лесно се поддържа и е много комфортен за тялото.

Освен дрехи, посетителите могат да открият и натурална българска козметика и мед от производител. Изложението работи без такса за вход.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Румен Радев се срещна с посланика на КНР във връзка с издирването на Боян Петров
Румен Радев се срещна с посланика на КНР във връзка с издирването на Боян Петров
Ученици от София даряват кръв след инцидент с тяхна учителка
Ученици от София даряват кръв след инцидент с тяхна учителка