НОВИНИ

7 души са в болница след свада между два рода в "Шекер махала"

Засилено остана полицейското присъствие днес в пловдивската "Шекер махала", където късно снощи избухна свада, която завърши със стрелба. Резултатът е петима души с огнестрелни рани, един с прободна и множество с по-леки наранявания.

bnt avatar logo
от Нели Ангелова
12:22, 03.07.2017
Чете се за: 00:39 мин.
У нас

Скандалът е станал между два рода на улица „Латинка" в пловдивския квартал Шекер махала. Предполагаемата причина е спор за жена. Днес на тази улица малцина бяха хората, които да посочат пред екипа ни, че знаят какво се е случилото снощи, почти никой не призна и че познава коя е била жената, заради която е избухнал скандала.

"Влязал е вътре, започнал да стреля, счупил е стъклата. Друго нищо не знам. Ние сме комшии тук, всичките си избягахме вътре в двора и това е. Снощи ме удариха."

От полицията коментираха, че ситуацията бързо е овладяна, установена е и самоличността на извършителите.

гл.комисар: Атанас Илков- директор на ОДМВР Пловдив: По случая с Шекер махала има задържани 7 лица, 7 пострадали, същите бяха настанени в медицинско заведение, където им беше оказана медицинска помощ. В последствие бяха освободени, едно от лицата остана в болницата за допълнително наблюдение. Това лице, което беше прободено с нож в гърба от вражеския клан.

Заради инцидента в Шекер махала снощи се наложи да бъдат пренасочвани полицейски екипи от Асеновград, където в този момент се провеждаше най-многобройният протест след инцидента с нападнатите състезатели по гребане.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Протест срещу употребата на найлонови торбички
Протест срещу употребата на найлонови торбички
Споразумение между МЗХГ и служителите от Агенцията за борба с градушките
Споразумение между МЗХГ и служителите от Агенцията за борба с градушките