НОВИНИ

71-годишен мъж предложи брак на чаровна китайка на 114 години

Чаровна китайка на 114 години омая от пръв поглед 71-годишен ухажор в старопиталище, който не закъсня да й поиска ръката, пише в. "Дейли мирър".

bnt avatar logo
от БТА
09:31, 11.10.2016
Чете се за: 00:30 мин.
Още
годишен мъж предложи брак чаровна китайка 114 години

Госпожата отначало не искала да се впусне в романс с 43 години по-младия мъж. Просто на тази преклонна възраст тя нямала намерение да се обвързва. Но 71-годишният пенсионер не искал и да чуе за отказ. Както гласи поговорката, никога не е късно да срещнеш любовта. Точно това се случило с бъдещия жених, който стана известен само с фамилното си име Цзън. Той отчаяно се влюбил в бъдещата невеста Чжан Шуин преди една година. Стрелите на Амура го ранили мълниеносно.

Цели 12 месеца той ухажвал възлюбената в старопиталището в Бачу, докато я склони на брак. Господин Цзън станал инвалид преди 50 години след влакова катастрофа. Когато пристигнал в старопиталището, той попаднал на грижите на въпросната дълголетница, която се отнесла много мило към новодошлия. Двойката, чиято обща възраст е 185 години, сключила брак пред благосклонния поглед на десетки болногледачи и възрастни хора от старопиталището.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мъж загина при пожар в кюстендилско село
Мъж загина при пожар в кюстендилско село
Ищар и Имани завладяват НДК
Ищар и Имани завладяват НДК