НОВИНИ

Актьорът Райън Рейнолдс със звезда на Алеята на славата в Холивуд (СНИМКИ)

Канадският актьор Райън Рейнолдс получи звезда на холивудската Алея на славата, превръщайки церемонията по откриването й в "семейна сбирка". На церемонията 40-годишният Рейнолдс беше придружен от майка си Тами, братята си, племенници и племеннички, както и от съпругата си, актрисата Блейк Лайвли. За първи път звездната двойка представи публично двете си деца.

bnt avatar logo
от БТА
14:12, 16.12.2016
Чете се за: 00:24 мин.
Още
актьорът райън рейнолдс звезда алеята славата холивуд снимки

"В подобен специален момент, който се случва веднъж в живота, нямаше да бъда толкова щастлив, ако близките ми не бяха с мен", сподели Райън Рейнолдс. Звездата на актьора е 2596-ата на прочутата алея в Холивуд. Изминалата година беше успешна за Райън Рейнолдс.

Комиксовата лента "Дедпул" с негово участие, заснета със сравнително скромния бюджет от 58 милиона долара, стана неочакван хит и реализира печалби от над 780 милиона долара в международния бокс-офис. Ролята в "Дедпул" донесе на Рейнолдс призовете за шоумен на годината и най-добър актьор в комедия на наградите "Изборът на критиците", както и номинация за "Златен глобус" за най-добър актьор във филмова комедия или мюзикъл.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ДПС не вижда вариант за стабилно мнозинство в това Народно събрание
ДПС не вижда вариант за стабилно мнозинство в това Народно събрание
Путин посети прочута школа по джудо в центъра на Токио (СНИМКИ)
Путин посети прочута школа по джудо в центъра на Токио (СНИМКИ)