НОВИНИ

Арт щрихи с Галя Крайчовска - филмите на 2016 г.

Кои са най-горещите кино заглавия, които очакваме през 2016-та - вижте първата за годината рубрика "Арт-щрихи" с Галя Крайчовска. ВРЕМЕ Е ЗА "ШОУ 2016-та"

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
10:43, 02.01.2016
Чете се за: 01:23 мин.
Още

Време е да открехнем завесата на филмите, които ще препускат на големия екран през новата година. Някои сюжети вече са забъркани, други сега щракват клапата.

**** **** ****
Започват снимките на "Възвишение" по романа на Милен Русков. Виктор Божинов, режисьор на „Под прикритие", се заема с историята донесла Европейска награда за литература за автора. Продуцент е Иван Дойков, скоро ще разберем и кои актьори са въвлечени.

**** **** ****
Тежката артилерия се събира. Ал Пачино и Антъни Хопкинс - за първи път заедно в „Лошо управление". "Да работиш с двама от най-великите актьори на поколението е всичко, което можеш да си представиш - ужасяващо, смиряващо, възпитателно, но в крайна сметка най-удовлетворяващото преживяване в моя живот", кълне се режисьорът Шинтаро Шимосава, а ние му вярваме

**** **** ****
След „Вълкът от Уолстрийт" историческата драма „Тишина" с Лиъм Нийсън. Сериозна заявка от маестро Скорсезе, който подготвя проекта от 20 години, но сега му дойде времето.

**** **** ****
Оливър Стоун също се развихри и очакваме филма „Сноудън", който очевидно фокусира актуални герои и теми. Джоузеф Гордън Левит е в ролята на екссътрудника на щатската Агенция за Национална сигурност, който направи скандални разкрития.

**** **** ****
Измислени, но супергерои излизат в историческа екранна битка. „Батман срещу Супермен. Зората на справедливостта". Бен Афлек сподели, че този Батман ще е различен и дори го оприличи с Хамлет. А режисьорът казва: "Във всеки един от нас се таи герой и той е въпросният Батман.

**** **** ****
Във всеки от нас може да се крие и магьосник. А когато той е с образа на Колин Фарел, да му отстъпим магическите права. С неговия герой, се среща оскароносителят Еди Редмейн, в ролята на зоолог. Магическите случки във „Фантастични животни и къде да ги намерим" са заложени от майката на Хари Потър.

**** **** ****
Братя Коен стегнаха холивудските редици с„Аве, Цезар". Щом си другаруват с Джордж Клуни, очакванията са доста нагоре. Скарлет Йохансон разкрасява сюжета, Ралф Файнс също. Комедията навлиза в кинаджийските потайности, с музика и танци, дори степ във вода. Скоро ще кажем "Аве, Клуни".

**** **** ****
Да си призная, с нетърпение очаквам „Алиса в огледалния свят". Интересно как ли се е справил с ролята на времето Саша Барън Коен. Със странното време ще се надпреварва Алиса, за да помогне на лудия Шапкар. Режисира ги Джеймс Бобин, познат от мъпетските филми. Така че време е да се костюмираме, време е за шоу "2016-та".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Полша - протест в ефира
Полша - протест в ефира
Европа - пак под знака на терористичните заплахи
Европа - пак под знака на терористичните заплахи