НОВИНИ

​Авичи с нова песен и албум, след смъртта си

Нова песен от Авичи (Avicii) наречена SOS, ще бъде пуснат в сряда 10 април, съобщи неговото семейство. Шведският диджей, чието истинско име бе Тим Берлинг бе намерен мъртъв в Оман през април миналата година на 28 години.

bnt avatar logo
от БГНЕС
23:37, 05.04.2019
Чете се за: 00:29 мин.
Още
​авичи нова песен албум смъртта

Сега нов албум с 16 песни ще бъде издаден на 6 юни. Името му ще бъде „Тим” и ще бъде с изцяло нови песни. Семейството на музиканта твърди, че той е бил „близо до завършването на албума” преди смъртта си.

Печалбата от него ще отиде за фондация Тим Берлинг, която бе учредена след смъртта му, за да помага в превенцията на самоубийствата и проблемите с психиката.

„Когато Тим Берлинг почина на 20 април 2018 г., той бе близо до завършването на нов албум”, казват от семейството му в изявление.

;

„Той остави колекция от почти завършени песни, нотни листове, имейли и текстови съобщения свързани с музиката му”, пише още в изявлението.

„Текстописците, с които Тим работеше по този негов албум продължиха процеса, за да се приближат възможно най-много до неговата визия”, казват още от семейството му.

Те добавиха „откакто Тим почина, семейството му реши да не заключва музиката му, а да я сподели с феновете му по целия свят”.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Боинг намалява производството на злополучния модел 737
Боинг намалява производството на злополучния модел 737
​Десетки палестинци са ранени при сблъсъци на границата с Израел
​Десетки палестинци са ранени при сблъсъци на границата с Израел