НОВИНИ

Безплатни лекции за родители в Благоевград всеки месец

Общината в Благоевград организира безплатни лекции за родители. Всички настоящи и бъдещи майки ще могат да получат полезна информация и практически съвети за отглеждането на своите деца. Беседите ще се провеждат всеки месец в сградата на общинската администрация. Лектори са специалистите от Общностния център в града.

БНТ2-Благоевград
от БНТ2-Благоевград Антония Сукалинска
21:00, 24.08.2017
Чете се за: 00:34 мин.
У нас

„Най-ранни грижи за новороденото” бе темата на първата от поредицата срещи. Около 15 бъдещи майки с интерес изслушаха съветите на педиатъра д-р Маруся Славова и определиха беседата като много полезна.

„Като майка за първи път абсолютно полезна ми беше.”

„За първите грижи за новороденото ми беше много интересно, за кърменето, как се случват нещата, първите стъпки.”

Освен на изнесените срещи в общината, родителите могат да получат допълнителна информация за отглеждането на децата си и на място в Общностния център в Благоевград.

Васка Китанова, ръководител на Общностния център в Благоевград:
„Имаме си стая за работа с родители, където се провеждат презентации, обучения. Бъдещите майки могат да получат консултации как да отглеждат малките си деца, какво да очакват по време на раждане, каква да бъде първата среща, кърменето много важна тема, защото много от младите майки не са обучени и не знаят как се случват нещата.”

Следващата лекция за родители ще бъде в средата на септември. Информация за провеждането ѝ ще бъде обявена на сайта на Община Благоевград. Предварително записване не е необходимо.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Открива се Международният филмов фестивал Любовта е лудост във Варна
Открива се Международният филмов фестивал "Любовта е лудост" във Варна
Родители, МОН и Фандъкова искат оставката на директора на СМГ
Родители, МОН и Фандъкова искат оставката на директора на СМГ