НОВИНИ

Българи са блокирани на летището в Рим заради отменен полет

Консулът ни в Рим е при сънародниците ни на летището и оказва съдействие, съобщиха от МВнР на страницата си във Фейсбук, където публикуваха актуална информация за български граждани, блокирани на летище „Чампино“ в Рим.

bnt avatar logo
от БТА
14:15, 07.05.2018
Чете се за: 00:28 мин.
У нас
българи блокирани летището рим заради отменен полет

Българските граждани са блокирани на летището в Рим, след като самолет на авиопревозвача "Райън еър" е отменил полета си за София поради гъста мъгла.

На мястото са изпратени двама души от българското посолство в Рим, които да окажат съдействие на нашите сънародници, изпаднали в затруднение.
След подадения сигнал, българските дипломати са осъществили контакт с летищните власти, както и с представители на авиокомпанията. Посолството съдейства за осигуряване на алтернативен транспорт на българските граждани до България.

;;

Българското посолство в Рим следи развитието на ситуацията, остава на разположение и е в постоянен контакт с намиращите се на летището наши сънародници, както и с летищните служби.
Български граждани, които желаят да получат актуална информация или да подадат сигнал за техни близки, могат да го направят на дежурните телефони за спешни случаи на българското посолство в Рим:

Телефон: +39 06 322 4640 и +39 06 322 4643
Факс: : +39 06 322 61 22 и +39 06 3224656

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Русе отново ще търси проект за паметник на Левски
Русе отново ще търси проект за паметник на Левски
Подобряват се условията за въздушните спортове, но те остават малко популярни
Подобряват се условията за въздушните спортове, но те остават малко популярни