НОВИНИ

Българската песен за "Евровизия 2018" беше представена в Лондон

Групата EQUINOX, която ще представи България в „Евровизия” 2018, участва в най-голямото промоционално събитие на престижния музикален конкурс - London Eurovision Party. Жана Бергендорф, Владо Михайлов – Vladdi, Трей Кембъл, Джони Мануел и Георги Симеонов – JJ изпълниха за първи път на живо пред публика песента, с която ще излязат на сцената в Лисабон на 8 май.

bnt avatar logo
от БНТ
14:23, 06.04.2018
Чете се за: 00:23 мин.
Още
българската песен евровизия 2018 беше представена лондон

Освен композицията „Bones“ пред многобройните фенове и представители на медиите музикантите от EQUINOX представиха и два акустични кавъра – „Imagine“ на Джон Ленън и „Who You Are“ на Джеси Джей.

След успешния си дебют в Лондон, EQUINOX заминават за португалската столица, където започват снимки на видеосюжетите, които предшестват конкурсното изпълнение.

От средата на април българските представители в „Евровизия” 2018 ще се фокусират върху сценичното си представяне. Те започват усилени репетиции с шведския топ хореограф Саша Жан-Баптист.

Тазгодишното издание на международния песенен конкурс „Евровизия” ще се проведе от 8 до 12 май в Лисабон. България ще вземе участие в първия полуфинал на 8-ми май, който ще се излъчи от 22:00 часа пряко по БНТ1.

;
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Без синя и зелена зони в София за Великденските празници
Без "синя" и "зелена" зони в София за Великденските празници
​Цецка Цачева свиква национално съвещание на всички шефове на затвори в страната
​Цецка Цачева свиква национално съвещание на всички шефове на затвори в страната