НОВИНИ

Да спечелиш джакпота от тотото с 85 стотинки

Той се казва Ангел Михайловски и е на 45 години. С фиш за 85 стотинки в играта Тото 2 на 6 от 49 той успя да спечели над 3,5 милиона лева.

Виктор Дремсизов
от Виктор Дремсизов
11:50, 25.06.2016
Чете се за: 00:37 мин.
Още

Ден като всички останали. Ангел има среща за кафе с приятел. Случайно или не, неговият приятел закъснява. И за да убие времето докато чака, Ангел влиза в тотопункт и пуска своя фиш. Комбинацията от числата, с които той играе е напълно случайна. Признава, че рядко пуска тото: играе за удоволствие, всеки път с различни числа и до момента е печелил суми от по 3-4 лв. Но преди дни разбира, че щастието е кацнало на рамото му.

Ангел Михайловски: "По телевизията видях. След което проверих в интернет. Още един път, още два пъти. Потърсих грешката къде е и накрая видях, че грешка няма всъщност".
;

Всичко е вярно. Ангел вече е с 3 милиона по-богат. Звъни първо на семейството си, за да сподели радостната новина. Днес щастливецът още не може да повярва какво му се е случило.

"Чувството още го осъзнавам. Тепърва предстои да разберем как се чувствам, но като цяло добре се чувствам със сигурност. Ще продължа да пускам, така не съм планирал никакви промени да се случат, включително и в тази посока".

На всички играещи софиянецът пожелава да имат неговия успех, да играят и да не се отказват.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Безпокойство от брекзита и в Латинска Америка
Безпокойство от брекзита и в Латинска Америка
Без павилиони в центъра на Варна
Без павилиони в центъра на Варна