НОВИНИ

Десетки пътници са блокирани на летище София заради забавени полети

Полетът на "България Ер" за Рим в 7.35 не е излетял. Забавяне е имало и снощи с полета на авиокомпанията за Рим. Десетки пътници в момента чакат на летището и се опитват да презаверят билетите си. От "България Ер" съобщиха за БНТ, че техническа повреда на единия от самолетите е причина за забавянето на полетите. Засегнат е и полетът до Париж.

bnt avatar logo
от Альоша Шаламанов
10:48, 01.09.2017
Чете се за: 00:28 мин.
У нас

Някои от хората, които в момента са блокирани на летище София има опасност да изпуснат връзките си с други полети.

В момента пътниците се редят на опашка пред гише на агенцията, от която са закупили билетите си, за да проверят какви са възможностите за презаверка.

Един от пътниците разказа пред БНТ, че е пристигнал рано тази сутрин от Видин, пътува за САЩ и е презаверил билета си чак за утре.

Късно снощи е имало подобен случай с полет от Мадрид, който е трябвало да излети в 23.35 часа, а е излетял тази сутрин в 9.06 часа.

От "България Ер" заявиха за БНТ, че техническа повреда на един от самолетите е причина за забавянето на полетите за Рим и Мадрид. Бави се и полетът за Париж.

От компанията нямат информация колко хора пътуват в тези полети. Те обещаха да съдействат на хората, които са изпуснали връзките си, за да бъдат настанени в хотел.

Полетът за Рим за сега е планиран да излети в 11.30 часа.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Откриха близо 2000 кутии контрабандни цигари в каюта на кораб в Бургас
Откриха близо 2000 кутии контрабандни цигари в каюта на кораб в Бургас
Версии и разследване след изчезването на Адриан Златков
Версии и разследване след изчезването на Адриан Златков