НОВИНИ

Докладът на Мълър се превърна в бестселър

Няма доказателства за сговор между предизборния екип на американския президент Доналд Тръмп и Русия. Това се посочва в окончателния доклад на специалния прокурор Робърт Мълър, който беше представен публично. Интересът към документа е толкова голям, че той вече се превърне в бестселър.

Ива Стойкова
от Ива Стойкова
12:41, 19.04.2019
Чете се за: 00:33 мин.
По света

Пикантни подробности като например реакцията на Доналд Тръмп при новината за назначението на Робърт Мълър за специален прокурор се съдържат в неговия доклад. "С мен е свършено", казал Тръмп и се свлякъл във фотьойла си в Овалния кабинет, пише в документа от над 400 страници.

Описаните събития от 2016 г. по време на предизборната кампания за президентските избори в САЩ изостриха любопитството. Издатели планират да публикуват книгата под авторството на Мълър, въпреки че и сега текстът е достъпен и може да бъде намерен безплатно на уебсайта на Министерството на правосъдието.

Най-бърза се оказа книжарница в Масачузетс, която започна да продава копия от доклада на Мълър, буквално часове след огласяването му.

Алекс Мериуедър, книжарница в Масачузетс: "Имаме печатарска машина отдавна и беше вълнуващо да видим как за пет или десет минути от нея излиза книга".

Друго професионално издание с доклада се рекламира в Амазон и вече се превърна в бестселър. Книгата се очаква да излезе от печат на 30 април на цена 9.20 долара.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Прокуратурата и МВР стартират кампания срещу телефонните измами
Прокуратурата и МВР стартират кампания срещу телефонните измами
Задържан е служител в отряда за борба с тероризма
Задържан е служител в отряда за борба с тероризма