НОВИНИ

Доволни ли останаха партиите от номерата в бюлетината?

По-рано днес в ЦИК, в присъствието на медии и политици, бяха изтеглени номерата, под които политическите формации ще бъдат вписани в интегралната бюлетина. Кандидатите на 12 партии и 9 коалиции ще се борят за подкрепата на избирателите на извънредните парламентарни избори на 26 март.

Вера Александрова
от Вера Александрова
17:09, 22.02.2017
Чете се за: 00:39 мин.
У нас

Оказа се, че всички политически играчи бяха доволни от номерата, които им се паднаха. Разчетоха и добри предзнаменования за представянето си на изборите.

Цветан Цветанов, ГЕРБ: "11-та победа, за която се стремим. Двете единици ни дават възможност - първата единица да бъде успех в многомандатния избирателен район, а втората единица - за националната победа,която ще постигнем."
Кирил Добрев, "БСП за България": "Номер 10 е преди 11, за нас е важно на следващите избори да бъдем преди партия ГЕРБ. И БСП ще бъде шампион."
Антони Тренчев, "Реформаторски блок": "21 номер е нашият. Това ще е минимум броят на депутати, които Реформаторския блок и "Глас народен" ще има. Оттам нататък важно е посланието, което даваме ние, а то е ясно - ние сме единствената спирачка пред връщането на БСП и ДПС."
Константин Проданов, "АБВ-Движение-21": "Жребият отреди на АБВ и "Движение-21" номер 8 - число, което винаги и традиционно е асоциирано с модерното ляво."
Стефан Августинов, "Воля": "6 е първо отлична оценка за това, което сме свършили до момента. Очевидно, ще трябва да се преборим, за да я защитим."
Антоанета Цонева "Да България": "Според учителя Дънов 16 е номерът на сърцето, така че ние влизаме в тази битка със сърцата си."


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Радев подписа указ за освобождаване от длъжност на главния секретар на МВР
Радев подписа указ за освобождаване от длъжност на главния секретар на МВР
Зачестяват кражбите от хранителни магазини в Русе
Зачестяват кражбите от хранителни магазини в Русе