НОВИНИ

​Дрогиран се самопростреля с газов пистолет в София

Дрогиран с криминално досие се самопростреля с газов пистолет в центъра на София, след като полицаи спряха автомобила му за проверка.

bnt avatar logo
от БНТ
16:54, 26.06.2017
Чете се за: 00:34 мин.
У нас

Инцидентът стана по обяд на улица "Одрин", в непосредствена близост до Националния център по наркомании.

Служители на "Пътна полиция" забелязали, че автомобил Опел "Астра" се движи странно на пътя и го спрели за проверка. Шофьорът бил в неадекватно състояние, а тестовете за наркотици показали наличие на метадон и марихуана в организма.

От МВР съобщиха, че не е имало конфликт между шофьора и служителите от "Пътна полиция". Софийската районна прокуратура разследва случая, образувана е и вътрешна проверка. Мъжът е регистриран за разпространение на наркотици. Той е в "Пирогов" с опасност за живота.

Ивайло Иванов, директор на СДВР: В такъв случай процедурата е лицето да бъде задържано. Колегите казват, че в момента, в който е трябвало да го задържат, той е бръкнал в автомобила и е извадил газов пистолет. Ако са могли са щели да го спрат.
Кирил Сашов: Районът е изключително тежък, заради този център по наркомания. Пълно е с наркомани, непрекъснато стават побоища. В месеца има поне по един-два инцидента. Или те се бият помежду си, или скандали, или грабежи правят... Пълно е в района.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Какви са британските предложения за Брекзит?
Какви са британските предложения за Брекзит?
Испански съд реши да се ексхумират останките на Салвадор Дали
Испански съд реши да се ексхумират останките на Салвадор Дали