НОВИНИ

Двадесет нови депутати положиха клетва в парламента

Двадесет народни представители положиха клетва в парламента. Те влизат на мястото на свои колеги, които бяха избрани за министри или на такива, отказали се от депутатските си правомощия.

bnt avatar logo
от БТА
09:57, 10.05.2017
Чете се за: 00:33 мин.
У нас
двадесет депутати положиха клетва парламента

В групата на ГЕРБ като народни представители влизат Димитър Лазаров на мястото на Бойко Борисов, Иглика Събева на мястото Томислав Дончев, Десислава Костадинова на мястото Екатерина Захариева, Емилия Милкова на мястото на Стоян Пасев, Владимир Вълев на мястото на Лиляна Павлова, Руслан Тошев на мястото на Красен Кралев, Красимир Събев на мястото на Недялко Славов, Георги Станков на мястото на Станислав Дечев, Анна Александрова на мястото на Румяна Бъчварова, Димитър Гамишев на мястото на Александър Манолев, Галя Василева на мястото на Семир Абумелих, Венка Стоянова на мястото на Теменужка Петкова, Мартин Тинчев на мястото на Николина Ангелкова, Калин Василев на мястото на Николай Нанков, Евгения Алексиева на мястото на Владислав Горанов, Йорданка Фикирлийска на мястото на Валентин Радев и Ралица Добрева на мястото на Ивайло Московски.

В групата на Обединените патриоти влизат Миглена Александрова на мястото на Валери Симеонов и Калин Поповски на мястото на Красимир Каракачанов.

В групата на ДПС влиза Севим Али на мястото на Дурхан Мустафа.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Министър Николай Нанков ще инспектира ремонта на тунел „Витиня“
Министър Николай Нанков ще инспектира ремонта на тунел „Витиня“
Части от Младост 3 остават без топла вода до средата на юни
Части от "Младост 3" остават без топла вода до средата на юни