НОВИНИ

"Екуинокс" поздравиха българската публика с "Облаче, ле бяло"

Изпълнителите от група „Equinox" се срещнаха с българските фенове снощи. По време на промоционалния концерт те изненадаха публиката с една от вечните български песни „Облаче ле бяло". Зрителите на БНТ 1 ще чуят тяхната интерпретация на любимата композиция и в предаването „Нощни птици" тази вечер, което започва в 22:00 часа.

екуинокс поздравиха българската публика облаче бяло
bnt avatar logo
от БНТ
14:55, 27.04.2018
Чете се за: 00:29 мин.
Още

Българската делегация в „Евровизия“ заминава за португалската столица Лисабон утре (28 април). В следващите дни предстои усилена подготовка за Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл. Първата репетиция на „Equinox“ на сцената на песенния конкурс ще бъде на 29 април.


;

Тази година България ще участва под номер 10 в първия полуфинал на „Евровизия“, който ще се проведе на 8 май. За българската песен ще могат да гласуват телевизионните зрители в Испания, Португалия, Великобритания, Чехия, Белгия, Австрия, Ирландия, Кипър, Гърция, Израел, Швейцария, Финландия, Беларус, Литва, Албания, Исландия, Азербайджан, Естония, Армения, Хърватия и Македония.


;

Ако Equinoxсе класира за Големия финал, зрителите ще чуят българската песен още веднъж на 12 май.


;

Обществената медия ще излъчи и трите конкурсни вечери (8, 10 и 12 май) от 22:00 часа по БНТ1 и БНТ Свят, пряко от Лисабон.

;

Снимки: Хайлайф

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
НАТО приветства срещата между Северна и Южна Корея
НАТО приветства срещата между Северна и Южна Корея
Три момичета от Търговище намериха и предадоха в полицията изгубен портфейл
Три момичета от Търговище намериха и предадоха в полицията изгубен портфейл