НОВИНИ

Гледайте в 13:00 часа по БНТ1 коментарното студио, посветено на Евровизия 2017

Кристиан Костов и българската делегация ще се завърнат от Киев днес. Веднага след това те ще вземат участие в коментарното студио на БНТ1, посветено на Евровизия 2017. Негови водещи са Боряна Граматикова и Драгомир Драганов и ще започне в 13:00 часа. От 14.00 в Студио 5 на БНТ Кристиан ще даде пресконференция.Българската национална телевизия ще даде възможност на българските медии да се срещнат с Кристиан Костов, часове след пристигането си в България.

гледайте 1300 часа бнт1 коментарното студио посветено евровизия 2017
bnt avatar logo
от БНТ
08:07, 14.05.2017
Чете се за: 00:37 мин.
У нас

Tалантливият Кристиан Костов накара Европа да говори за България! Крис спечели сърцата на публиката с изпълнението на песента си "Beautiful Mess" и докосна върха на Евровизия. Накара ни, нас - тук в страната, и милионите българи пред малкия екран в различни европейски страни да се гордеем.

БНТ ви направи свидетели на успеха на Кристиан. И тази година екипът на обществената телевизия доказа, че на сцената на Евровизия има място и за България и то в челните редици.

Кристиан Костов донесе най-големия успех на България в историята на песенния конкурс Евровизия. Българската песен "Beautiful Mess" зае второ място в най-гледания музикален форум в Европа.

Тази позиция българският представител извоюва както при гласуването на журито, така и при зрителския вот. Максималните 12 точки бяха присъдени от 4 страни - Македония, Норвегия, Естония и Беларус.

България получи още отличия от тазгодишното издание на Евровизия. След гласуване на представители на медиите от цял свят в Международния пресцентър в Киев, бяха връчени две награди - за най-добри специални ефекти, както и за най-добра сценична концепция и присъствие.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
България с най-добрия си успех на Евровизия досега!
България с най-добрия си успех на Евровизия досега!
Жителите на Две могили се грижат за две малки сови
Жителите на Две могили се грижат за две малки сови