НОВИНИ

Горан Брегович подарява диск на почитателите си преди концерта в София

Световноизвестният музикант и композитор Горан Брегович ще представи тази вечер в "Арена Армеец" новия си спектакъл "Три писма от Сараево" заедно с 46 музиканти от Софийската филхармония и своя Оркестър за сватби и погребения, съобщават организаторите.

bnt avatar logo
от БТА
09:37, 13.04.2018
Чете се за: 00:37 мин.
Още
горан брегович подарява диск почитателите концерта софия

Непосредствено преди да влязат в залата, гостите на концерта ще получат специален подарък - Three Letters Live CD, което включва въздействащи лайв изпълнения от едноименния спектакъл. Дискът ще бъде раздаван безплатно срещу предоставен билет на входа при чекиране.

Началото е в 20.00 часа, a входовете на "Арена Армеец" ще бъдат отворени в 18.30 ч. Всички, купили билети за секторите на терен, ще бъдат допускани в залата през вход ВО, а за трибуните - през вход В. Паркингът е на разположение на посетителите до изчерпване на местата.

Деца до 18 г. се допускат само с придружител и декларация в два екземпляра, която може да се изтегли от сайта на Eventim. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или друг човек, който полага грижи за детето и притежава редовен билет.

Забранено е влизането в залата с храни и напитки, видеокамери и фотоапарати, аудиозаписващи устройства, оръжие, остри и опасни предмети, като ножове, чадъри и т. н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване, пиротехнически средства. Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества също е забранено. Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде върната стойността на билета, предупреждават от екипа.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Топло време и през уикенда, но температурите ще се понижават
Топло време и през уикенда, но температурите ще се понижават
Сватбените рокли през вековете
Сватбените рокли през вековете