НОВИНИ

Горяха ретро автомобили на бившия кмет на Хасково

Шоурум за ретроавтомобили горя тази сутрин на пътя между Хасково и Димитровград. По първоначална информация щетите са за около 400-500 хиляди лева.

bnt avatar logo
от БНТ
12:12, 02.08.2016
Чете се за: 00:33 мин.
У нас

Една от версиите е умишлен палеж. Шоурумът е на фирма, собственост на семейството на бившия кмет на Хасково Георги Иванов. От полицията разследват случая, иззети са записи от охранителни камери, но според ексградоначалника става въпрос за умишлен палеж. Нито салонът, нито автомобилите са застраховани.

Георги Иванов, бивш кмет на Хасково: "Палеж, снощи по някое време, тъй като аз бях извън града, някъде около 4 часа или 3-4, някой е изкъртил вратата и е хвърлил Молотов вътре и е подпалил една кола и благодарение на това още две и изгарят 3 коли, но пораженията са големи от гледна точка на това, че по колите има пластмаса и кожа и се получава едно опушване страхотно, което вдига температурата вътре и вътре всичко, което е могло се е стопило, и е всичко в чернилка. Въобще пълен леш е вътре. Доказано, от гледна точка на огледа, че е умишлен палежа. Тук вече е въпросът кой и защо и не е важно кой го е запалил, а кой го е поръчал. Сега ще видим".
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
БНТ ще излъчва олимпиадата от Международния телевизионен център в Рио
БНТ ще излъчва олимпиадата от Международния телевизионен център в Рио
Австралия понижи водещата си лихва до рекорден минимум
Австралия понижи водещата си лихва до рекорден минимум