НОВИНИ

Идрис Елба не иска да е следващия Джеймс Бонд

Идрис Елба загатна, че не желае ролята на Джеймс Бонд, съобщава „Контакт мюзик“. Звездата от хитовия криминален сериал „Лутър“ е спрягана за евентуален наследник на Даниел Крейг за ролята на британския агент 007. Актьорът обаче заяви, че не иска да бъде „определян“ от конкретна роля и според него шпионската сага може да бъде твърде „смазваща“.

bnt avatar logo
от БГНЕС
17:04, 03.03.2019
Чете се за: 00:36 мин.
Още
идрис елба иска следващия джеймс бонд

„Бонд е един от най-големите филмови проекти в света, и поради тази причина – всеки, който играе в него, преживява ролята. Ти си този герой и ставаш известен с тази роля за много, много години. Сега пресъздавам роли, които могат да съжителстват с Идрис. И нито една не ме е завладяла до степен, при която да определя личността ми“, заяви актьорът.

46-годишният Елба подхрани слуховете, че може би ще поеме ролята на британския таен агент, след като позира за снимка с Даниел Крейг на червения килим на наградите „Златен глобус“. Попитан, дали е изпратил послание с тази снимка, актьорът отговори: „Не. Направихме снимката, за да отбележим момента. Мислехме, че ще е забавно. Това беше селфи. Тогава не мислехме, че ще се превърне в снимката на годината“.

Макар и да не обмисля да поеме ролята на Джеймс Бонд, Идрис Елба сподели, че би искал героят му Брикстън Лор от предстоящото продължение на „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“, да получи възможност да продължи играта си в поредицата. Той описа героя-злодей като „брилянтен криминален ум“, който с удоволствие би изиграл отново.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Протест срещу ниския стандарт на живот в Благоевград
Протест срещу ниския стандарт на живот в Благоевград
Руският премиер Медведев пристига на двудневна визита в България
Руският премиер Медведев пристига на двудневна визита в България