Ивет Лалова: Атлетът в мен взима превес пред ръководителя

Беше една година изпълнена с предизвикателства, имаше трудности, оставям 2018 с огромна усмивка, каза лекоатлетката ни Ивет Лалова

от БНТ
09:01, 18.12.2018
Чете се за: 00:36 мин.
У нас

Тя не скри и някои разочарования.

Превъзмогнах трудно контузията на Европейското, но си взех поука, за да сведа до минимум нещата, които се случват при всеки спортист, каза Лалова.

;

При мен винаги надделяват положителните емоции, с усмивка отбеляза Ивет. Най-силният ми сезон е на 200 метра. Ще продължавам напред, допълни най-добрата българска спринтьорка.

;
Ивет Лалова: Атлетът в мен взима превес пред ръководителя в моя клуб. Децата в клуба са най-голямата ми мотивация, вместо това да ме откаже от спорта и да тръгна по друг път, ме мотивира да покажа на децата каква мога да бъда чрез олимпиадите. Използвам мотивацията, за да съм по-добра в техните очи. Искам да ги науча, че спортът е здраве и е важна част от живот на всеки човек.

Аз съм оптимист за леката ни атлетика. Трябва да прославяме нашия любим спорт, бе категорична Ивет Лалова.

Ролята на семейството е основно за цялата ми кариера и за всичко, което правя, няма как без подкрепа. Важно е да знаеш, че не си сам, а не постоянно да те възхваляват и да ти повтарят, че всичко е лесно, коментира още лекоатлетката ни.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
В навечерието на празниците: Проверки за опасна пиротехника
В навечерието на празниците: Проверки за опасна пиротехника
Мъж от Сливен рани трима полицаи при опит за задържане
Мъж от Сливен рани трима полицаи при опит за задържане