НОВИНИ

Изложението "Произведено в България" отвори врати

"Произведено в България" отново събира на едно място български производители преди Коледа. От столичната зала "Универсиада", където се провежда изложението, посетителите могат да си тръгнат както с дрехи, така и с българска козметика. Какво още може да видим там до 7 декември, вижте в прякото включване на Айше Сали.

Айше Сали
от Айше Сали
12:16, 23.11.2019
5616
Чете се за: 00:33 мин.
У нас

На изложението можем да видим българско вино, българска козметика. Дрехите са най-често срещани както и хубавите български обувки. Впечатление правят и цените, които са изключително достъпни.

Христо Друмев, организатор на изложението "Произведено в България": Това изложение е много достъпно за граждани, независимо с какви пари разполагат в джоба си. Не може като дойдете тука да не намерите нещо, което или много ви харесва, или е много евтино, и пак ще си го купите.
Петя Петкова: Много се радваме, че има такъв голям интерес към българското производство и толкова много почитатели на българското. /.../ Водят ги високото качество и приемливите цени.
Емилия Нецова: Най-хубавата стока, най-хубавите модели. Където и да пътува човек, трябва да избере българското.

Огромен е интересът и хората стават все повече. 104 щанда има в две зали. В едната могат да се видят български стоки, а в другата посетителите могат да видят от близо и българските занаяти.

Работното време е от 10 ч. до 19:30 ч.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Историческият музей в Асеновград разполага с робот-асистент
Историческият музей в Асеновград разполага с робот-асистент
Приключи протестът на жителите на пернишкото село Мещица
Приключи протестът на жителите на пернишкото село Мещица