НОВИНИ

Изслушаха министър Радев за отвличането на 25-годишния Адриан

Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред изслушва вътрешния министър Валентин Радев по повод отвличането на 25-годишния Адриан Златков. Пред депутатите министър Радев заяви, че няма да изнася данни от разследването. Той заяви още, че държавата е по-силна и полицията е мотивирана да стигне до похитителите.

Тихомир Игнатов
от Тихомир Игнатов Цветелина Катанска
16:08, 13.09.2017
Чете се за: 00:41 мин.
У нас

След освобождаването на Златков срещу откуп, от полицията и прокуратурата не са коментирали официално разследването. До момента похитителите са неизвестни, не е намерена и колата, използвана от тях при освобождаването. По неофициална информация семейство Златкови са платили малко над половин милион лева за свободата на своя син.

Валентин Радев, министър на вътрешните работи: Има стандарти, по които се работи в зависимост от това накъде отива разследването. В момента има екип в министерство на вътрешните работи, много мотивиран, събраните са най-добрите в областта, които могат да работят по събраната информация и работят. Много от нещата, които се говорят и които са свързани с бивши отвличания, които са се случвали и ако има разбира се някаква връзка с тях - това не помага на разследването в момента. Това беше моето възражение и помолих и благодарих на тези, които се въздържаха и даваха кураж на разследването и казаха - да, работят добре или там някаква друга оценка да не ги повтарям - браво на тях, защото имаме нужда от това в момента. Всички съзнаваме и вие включително и чрез вас всички граждани и тези, които ги споменах в комисията бизнесмени, които се страхуват да не отвлекат децата им - да това всичко е така, ние затова искаме малко спокойствие.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Чистотата на въздуха ще е сред приоритетите на българското европредседателство
Чистотата на въздуха ще е сред приоритетите на българското европредседателство
Прокуратурата на Испания заплаши с арест кметовете в Каталония
Прокуратурата на Испания заплаши с арест кметовете в Каталония