НОВИНИ

Камелия Тодорова: Мечтая да не спирам!

В този час в зала 1 на НДК Камелия Тодорова радва почитателите си с най-големите си хитове. Концертът й носи името "Нощи в бял сатен” и е ретроспективен поглед върху творчеството на певицата. Той е един от основните акценти в програмата на фeстивала "Салон на изкуствата".

Андреа Драганова
от Андреа Драганова
19:09, 18.05.2016
Чете се за: 00:44 мин.
Още

Камелия Тодорова ще изпълни емблематичните си български песни от началото на 80 години като "Прошепнати мечти", "Не ме гледай така, момче" и "Песен за синия балон", както и световни джаз и соул композиции.

Камелия Тодорова: Хубава музика, която съм изпълнявала през 80-те, през 90-те, изключително много българска музика, някои нови неща и разбира се ще има изненади, които не бих искала да споменавам, защото е важно публиката да има изненада.

Идеята е този път репертоарът й да прозвучи в малко по-класически вариант със Софийската филхармония и хоровата капела "Светослав Обретенов" под диригентството на Славил Димитров. Специално място в спектакъла има и нов материал, който включва песента "Красив спомен", написана за Камелия Тодорова от дъщеря ѝ Рейчъл Роу.

Камелия Тодорова: Преди всичко е важно да докосна публиката, а белият сатен дава една нежност и гъвкавост, която ще създаде романтично настроение на публиката.

В концерта ще вземат участие още Brazz Association Combo и вокална група New Camellettes

Камелия Тодорова: Радвам се, че съм запазила достойно името си и че се радвам на хубава, дълга кариера. Мечтая да не спирам!

Това е първият концерт на Камелия Тодорова в Зала 1 на НДК от 2002 г насам. Тя е убедена, че настроението ще бъде точно, каквото е и заглавието на спектакъла - песните ще докоснат публиката като бял сатен.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Павло Климкин ексклузивно в Още от деня: Русия не се нуждае от силна Европа
Павло Климкин ексклузивно в "Още от деня": Русия не се нуждае от силна Европа
Даниел Вълчев: В ЕС няма да има ограничение в броя на секциите
Даниел Вълчев: В ЕС няма да има ограничение в броя на секциите