НОВИНИ

Христо Проданов: Цялата ПГ на БСП ще е на гласуването на министерските оставки

На гласуването на оставките на министрите в парламента ще бъдем цялата група на БСП, както и на ветото на президента, и когато се гледат важни законопроекти и решения. Това обяви в предаването "Още от деня" Христо Проданов, депутат от "БСП за България", зам.-председател на ПГ на партията. Оставките и назначенията обаче няма да променят абсолютно нищо, допълни той.

bnt avatar logo
от БНТ
18:36, 11.09.2018
Чете се за: 00:23 мин.
У нас

Ние не омаловажаваме ползата от парламентарната трибуна, но нашата задача е изграждане на Национална доктрина за България. Затова, през останалите заседания, на ротационен принцип, 20 депутати от БСП ще присъстват в пленарна зала, обясни депутатът.

В края на декември ще проведем Конгрес, на който ще бъде приета платформата, която ще обсъждаме през следващите три месеца с българските граждани. Но през това време, ние ще бъдем много активни в парламента, категоричен е социалистът.

Президентът и БСП не са скачени съдове, той има мнение, ние имаме наше и това се решава чрез дебати. Така Проданов коментира позицията на президента Радев, че на този етап България няма нужда от предсрочни избори.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Възпоменателни церемонии в САЩ за годишнината от атентатите на 11 септември
Възпоменателни церемонии в САЩ за годишнината от атентатите на 11 септември
 Над 60 издателства предлагат книги на шестото издание на Алея на книгата
Над 60 издателства предлагат книги на шестото издание на "Алея на книгата"