НОВИНИ

Китайски паун стана световен хит заради приликата си с Доналд Тръмп

Китайски златен фазан се превърна в истински хит, часове, след като снимката му беше публикувана в интернет. Причината - оперението му има изключително голяма прилика не с кого да е, а с прическата на избрания за президент на Съединените щати - Доналд Тръмп.

Джанан Дурал
от Джанан Дурал
20:08, 17.11.2016
Чете се за: 00:36 мин.
Още

15-те минути слава на фазана настъпват, след като китайски журналист се натъква на него и забелязва огромната прилика между прическите на птицата и бъдещия американски президент. От зоопарка в град Ханджоу споделят, че отглеждат около 50 птици от породата "златен фазан", но точно тази има и нещо друго общо с Тръмп.

Гао Хонканг, служител на зоопарка: "Ако се загледате в очите му, ще видите, че погледът му също напомня на този на Тръмп. Има една доза мнителност в начина, по който гледат."

А новината, че в парка има фазан-президент, привлече стотици посетители.

Джин Хофенг, посетител на парка: "Още в първия миг, в който видях фазана си казах, че много прилича на Тръмп. Може би стилистите на бъдещия президент са се вдъхновили от оперението на птицата. Защо пък да не променят името на породата от "златен" на "Тръмп".
Фей Фанг, посетител на парка: "Преди не разбирах какво толкова намират европейците в русите коси. Сега обаче ми е ясно - има нещо зареждащо в тях, подобно на самия Тръмп, който е на 70 години, а с огромен заряд се кандидатира за президент."
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Обвиниха в корупция 7 от задържаните на Дунав мост гранични полицаи
Обвиниха в корупция 7 от задържаните на "Дунав мост" гранични полицаи
Пенсионерки продават зимнина, за да преживеят месеца
Пенсионерки продават зимнина, за да преживеят месеца