​Клиниката за рехабилитация в софийска болница ще носи името на Христо Стоичков

Клиниката за рехабилитация и долекуване на МБАЛ ''Света София'' ще носи името на Христо Стоичков. Най-успешният български футболист ще посети Корпус 2 на болницата на 14-ти декември (петък) от 9.30 ч. , за да пожелае успех в работата на екипа на клиниката.

от БНТ
13:03, 13.12.2018
Чете се за: 00:27 мин.
У нас
​клиниката рехабилитация софийска болница носи името христо стоичков

''Идеята клиниката да носи името на великия Стоичков се роди преди малко повече от месец'', разказва д-р Христо Мазнейков. Началникът на клиниката по ортопедия и травматология и Камата са приятели от години.

След поредната им среща Стоичков написа в социалните мрежи за д-р Мазнейков: ''Аз никога не съм се съмнявал, че това което започваш ще го оставиш. Затова, което си направил, което правиш и което ще направиш ще остане в историята, която моят приятел д-р Христо Мазнейков твори за България. Обичам те, както ти мен!", сподели любимеца с номер 8.

Развълнуван от поредното признание д-р Мазнейков отвърна, че клиниката за рехабилитация и долекуване на МБАЛ "Света София" ще се казва Христо Стоичков.

Най-успешният български футболист е в родината си, за да представи биографията си "Историята". Въпреки натоварената си програма от посещения в различни градове легендата Стоичков ще уважи и екипа на МБАЛ ''Света София''.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Папа Франциск ще посети България от 5 до 7 май
Папа Франциск ще посети България от 5 до 7 май
Протест блокира главния път Смолян - Пловдив в района на Чепеларе
Протест блокира главния път Смолян - Пловдив в района на Чепеларе