НОВИНИ

Клоуни от цял свят се събраха в Мексико

Стотици клоуни се събраха в Мексико на традиционна среща. В рамките на четири дни ще бъдат обсъдени актуални теми за тази професия. Клоунско шествие зарадва хората в мексиканската столица.

bnt avatar logo
от БНТ
08:10, 19.10.2017
Чете се за: 00:30 мин.
Още

Цветен парад оживи улиците на мексиканската столица. 450 клоуни от 14 страни са в Мексико, за да проведат поредица от семинари и работни срещи и да обсъдят последните тенденции при костюмите, обувките, грима и фокусите, използвани по време на представленията.

Кокетина, клоун: Предвид последните събития, ние, клоуните, сме необходими. Защо? Защото правим нещата забавни. Караме хората да се смеят.
Серпентина, клоун: Ние клоуните сме тук, за да помогнем на хората да забравят за малко своите проблеми и да развеселим деня им, сърцата им - както на децата, така и на възрастните.

Парадът на клоуните от различни страни, сред които Перу, Никарагуа, Коста Рика и САЩ, предизвика огромен интерес. Накрая всички позираха за обща снимка пред известния паметник на революцията в столицата Мексико. Клоуните са много важна част от живота на страната - по данни на латиноамериканската асоциация на клоуните там са регистрирани около 10 000 клоуни.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Архитект направи лого за Григор Димитров
Архитект направи лого за Григор Димитров
Любомир Киров: Няма увеличение на средствата за първична помощ
Любомир Киров: Няма увеличение на средствата за първична помощ