НОВИНИ

Кметът Фандъкова ще приеме оставката на Евгени Крусев

Кметът на София Йорданка Фандъкова ще приеме подадената оставка на зам.-кмета по транспорт Евгени Крусев, посочват в съобщение от Столична община. От там ще продължат да съдейства на проверката на прокуратурата.

кметът фандъкова приеме оставката евгени крусев
bnt avatar logo
от БНТ
16:35, 04.12.2018
Чете се за: 00:24 мин.
У нас

"Преди месец до прокуратурата бяха изпратени резултатите от проверката на дирекция "Вътрешен одит". По заповед на кмета бяха проверени всички обстоятелства, довели до изменението на проекта за релсовия път по ул. "Граф Игнатиев", посочват от общината.

"Столична община оказва пълно съдействие на проверяващите органи, като всички документи и установени от вътрешната проверка факти са присъединени към проверката на прокуратурата. Като възложител на проекта г-н Крусев носи своята отговорност. Реконструкцията на ул. "Граф Игнатиев" е голям проект, при реализацията на който се изисква експертизата и компетентните решения на широк кръг експерти, в това число и проектантите. В този процес всеки един носи своята лична и професионална отговорност", заявява Йорданка Фандъкова, цитирана в съобщението.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Форбс: Ангела Меркел е най-влиятелната жена в света за 2018 г.
"Форбс": Ангела Меркел е най-влиятелната жена в света за 2018 г.
Рейтингът на Макрон с рекорден срив след протестите в Париж
Рейтингът на Макрон с рекорден срив след протестите в Париж