НОВИНИ

Кошмарно пътуване в автобус от Лом за София

За кошмарно пътуване ни сигнализираха пътници по линията Лом-София в рубриката ни My news. Забавяне с близо два часа изнерви пътуващите. Те разказаха, че в автобуса е имало правостоящи заради презастъпване на билетите. Места, купени преди седмици, се оказали продадени на други пътници. Вижте още от свидетелските разкази пред камерата на "По света и у нас".

Диана Тодорова
от Диана Тодорова
20:23, 05.09.2016
15828
Чете се за: 00:57 мин.
У нас

Автобусът тръгнал от Лом, а на спирката в Монтана се оказало, че има повече пътници отколкото места. Няколко човека се наложило да се возят прави между седалките, затова една от пътуващите подала сигнал в полицията и автобусът бил спрян за полицейска проверка, разказват пътници.

На гарата във Враца чакали близо 2 часа, за да дойде още един автобус, но вместо него се появил лек автомобил, който превозил няколко от най-бързащите пътници.

Купила съм си билет 28 дена предварително, за да отида до Монтана и да се върна - в следващия момент се оказва, че няма места в рейса! В Лом качили повече пътници, в Монтана продъжлават да продават билети! Има хора с деца, които са си купили предварително билети преди 5 дена и не може да се качим в рейса и да си дойдем в София, в 16 часа да пристигнем!
Жената стоеше долу на стъпалата, тази жена със запазено място и билет!
Претоварване в билетите и съответно изчакване на Враца, за да разтоварят клиентите.
БНТ: И колко време закъснение?
Около час-час и половина вече.

Заради закъснението жената, изпратила ни снимките, изпусна самолетния си полет от София и се закани да търси отговорност от автобусната фирма. Шофьорът категорично отрече версията на пътниците.

БНТ: Казаха ни, че някои от пътниците са били извозвани с частен автомобил, червен "Опел"?
Шофьор: Това изобщо не е вярно!
БНТ:Хората са стояли и тук на стълбите ни казаха пътниците..
Шофьор: Една колежка, наша касиерка седя на тази седалка.
БНТ: И не е имало правостоящи?
Шофьор: Не е имало правостоящи.

По телефона управителят на фирмата-превозвач заяви, че първо ще се запознае със случая, а след това ще коментира. След този разговор, колкото и да опитвахме, вече не успяхме да осъществим контакт с него.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Автобус се запали край тунел Железница, няма пострадали
Автобус се запали край тунел "Железница", няма пострадали
Заличиха грешно маркираните паркоместа на булевард Витоша
Заличиха грешно маркираните паркоместа на булевард "Витоша"