НОВИНИ

Крадци пребиха 71-годишен мъж в село Сломер

Крадци ограбиха и пребиха възрастен мъж от павликенското село Сломер. Инцидентът станал на 14 февруари, но нападателите го заключили в къщата. 71-годишният мъж бил открил в безпомощно състояние едва четири дни по-късно. Двама мъже от същото село са задържани.

bnt avatar logo
от БНТ
22:20, 19.02.2019
Чете се за: 00:28 мин.
У нас

Въпреки че мъжът дал на нападателите, без да се съпротивлява, всичките си 340 лева, те го пребили и заключили в една от стаите на къщата му. Четири дни по-късно продавачка в магазин в селото се усъмнила, че нещо не е наред, защото не го е виждала да излиза.

Бонка Петрова – кмет село Сломер: Следим си жителите, защото сме много малко и при едно неявяване на центъра с няколко дни, а с него е станало така, че от 13-ти не са го виждали.
Валентина – продавачка: Един ден не дойде, втори ден не дойде и ние се усъмнихме да не се е случило нещо. Видели са го на земята, не могат да отворят, бутнали са вратата и са влезли да му окажат първа помощ.

В момента възрастният мъж е настанен в реанимацията на Великотърновската болница в тежко състояние заради редица други съпътстващи заболявания, но без опасност за живота. Хората в Сломер казват, че никога досега в селото им не се е случвал подобен инцидент.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В Референдум: промените в Изборния кодекс
В "Референдум": промените в Изборния кодекс
Бдение в памет на убития при масово сбиване мъж в Кюстендил
Бдение в памет на убития при масово сбиване мъж в Кюстендил