НОВИНИ

Кристиан Костов се присъединява към „Equinox" за концерт в Амстердам

Към българския представител на „Евровизия“ 2018 – група „Equinox“ – ще се присъедини още един изпълнител, макар и само за една вечер. На музикалната сцена до Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов - JJ, Трей Кембъл и Джони Мануел ще застане певецът, донесъл най-големия успех за България на песенния конкурс досега - Кристиан Костов. Това ще се случи утре по време на промоционалния концерт „Eurovision in Concert“ в Амстердам.

кристиан костов присъединява equinox концерт амстердам
bnt avatar logo
от БНТ
11:05, 13.04.2018
Чете се за: 00:51 мин.
Още

Много се вълнувам, че ще имам възможност да пея с толкова талантливи и опитни музиканти. Аз самият приемам Bones като продължение на Beautiful Mess и мисля, че ще се чувствам прекрасно да пея на една сцена с другите членове на групата – сподели Кристиан Костов.

Изненадващата колаборация ще даде възможност на феновете на музикалния конкурс да чуят различна версия на песента „Bones“. Българското изпълнение ще бъде едно от 33-те в програмата на най-големия промоционален концерт преди „Евровизия", който от 10 години се провежда в холандската столица.

Аз самият се надявам рекордът ми да трае само година и група „Equinoxда го подобри. Това би било прекрасно за всички хора в България, но и голямо признание за нас с Поли Генова като предишни представители. Мечтая да видя „Евровизия“ в нашата страна и всеки български представител има моята най-искрена подкрепа. Надявам се всички хора, които гласуваха за мен миналата година, да подкрепят сега и Equinox“ – допълни младият български изпълнител.

Тази година България ще участва под номер 10 в първия полуфинал на „Евровизия“, който ще се проведе на 8 май. За българската песен ще могат да гласуват телевизионните зрители в Испания, Португалия, Великобритания, Чехия, Белгия, Австрия, Ирландия, Кипър, Гърция, Израел, Швейцария, Финландия, Беларус, Литва, Албания, Исландия, Азербайджан, Естония, Армения, Хърватия и Македония.

Ако Equinoxсе класира за Големия финал, зрителите ще чуят българската песен още веднъж на 12 май.

Българската национална телевизия ще излъчи и трите конкурсни вечери от 22:00 часа, пряко от португалската столица Лисабон.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Руски хеликоптер падна в Балтийско море, двама загинаха
Руски хеликоптер падна в Балтийско море, двама загинаха
​Вселенският патриарх критикува БПЦ за подкрепата ​ѝ​ за македонската
​Вселенският патриарх критикува БПЦ за подкрепата ​ѝ​ за македонската