САЩ 2020 САЩ 2020 Следи тук
назад

Състоянието на мъжа, който беше нападнат с нож снощи, остава тежко

Състоянието на мъжа, който снощи беше приет с опасност за живота в столичната болница "Св. Анна", продължава да е критично. Той е изгубил над 1 литър кръв, съобщиха за БНТ от лечебното заведение. Мъжът е с много рядка кръвна група - Б/отрицателна/ и това още повече затруднява работата на лекарите.

от БНТ
08:02, 09.11.2019
Чете се за: 00:26 мин.
У нас

Мъжът беше приет с множество прорезни рани в корема след нападение в кооперация, в която е офисът на фирмата му. Все още няма информация дали става дума за обир или нападението е свързано с фирмата на мъжа. Според свидетели извършителите са били двама и са избягали в посока "Цариградско шосе".

Спас Гърневски: Тука ми е служебната квартира на първия етаж, и някъде между 6,30 - 7 без 15 часа е станало едно произшествие, между първия и втория етаж е нападнат човек, който е получил много тежки рани. Двама души са видени че бягат, вероятно те са извършителите и са нападнали човек, който има на втория етаж офис в този вход. Това знам защото съм отскоро тук, не ги познавам хората, но много неприятен случай, стресираните са съседите.
Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
 Премиерът Борисов ще участва в откриване на сръбски участък от Коридор 10
Премиерът Борисов ще участва в откриване на сръбски участък от Коридор 10
Времето остава топло за сезона и днес
Времето остава топло за сезона и днес