НОВИНИ

Състоянието на мъжа, който беше нападнат с нож снощи, остава тежко

Състоянието на мъжа, който снощи беше приет с опасност за живота в столичната болница "Св. Анна", продължава да е критично. Той е изгубил над 1 литър кръв, съобщиха за БНТ от лечебното заведение. Мъжът е с много рядка кръвна група - Б/отрицателна/ и това още повече затруднява работата на лекарите.

bnt avatar logo
от БНТ
08:02, 09.11.2019
Чете се за: 00:26 мин.
У нас

Мъжът беше приет с множество прорезни рани в корема след нападение в кооперация, в която е офисът на фирмата му. Все още няма информация дали става дума за обир или нападението е свързано с фирмата на мъжа. Според свидетели извършителите са били двама и са избягали в посока "Цариградско шосе".

Спас Гърневски: Тука ми е служебната квартира на първия етаж, и някъде между 6,30 - 7 без 15 часа е станало едно произшествие, между първия и втория етаж е нападнат човек, който е получил много тежки рани. Двама души са видени че бягат, вероятно те са извършителите и са нападнали човек, който има на втория етаж офис в този вход. Това знам защото съм отскоро тук, не ги познавам хората, но много неприятен случай, стресираните са съседите.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
 Премиерът Борисов ще участва в откриване на сръбски участък от Коридор 10
Премиерът Борисов ще участва в откриване на сръбски участък от Коридор 10
Времето остава топло за сезона и днес
Времето остава топло за сезона и днес