НОВИНИ

Лекият автомобил не е предприел действия, за да избегне удара край с. Микре

Продължава разследването на тежката катастрофа край ловешкото село Микре. При челен сблъсък между лек автомобил и автобус вчера загинаха трима души, а 26 бяха ранени.

лекият автомобил предприел действия избегне удара микре
bnt avatar logo
от БНТ
08:45, 23.12.2016
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

По данни на очевидци лекият автомобил не е предприел никакви действия, за да избегне удара, това заяви в студиото на "Денят започва" началникът на "Пътна полиция" комисар Бойко Рановски. По думите му има значение и фактът, че през област Ловеч минават всички основни пътни артерии за Северна България и това я прави един от най-натоварените пътни участъци.

От пострадалите най - тежко е състоянието на една жена, настанена с черепно-мозъчна травма в болницата в Плевен. Друга част от пострадалите са в ловешката болница.

Д-р Татяна Ганчева, изп. директор на МБАЛ - Ловеч: В Спешното отделение на Ловешката болница бяха обслужени 26 пациента. 10 се хоспитализираха по клинични пътеки. И една пострадала се преведе в Нервно-хирургична клиника в Плевен. Няма влошаване на общото състояние. Пациентите са прекарали нощта спокойно във стабилно общо състояние. Не се налага привеждане в лечебно заведение в по-високо ниво на компетентност.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Детската кардиология се нуждае от портативен ехокардиограф
Детската кардиология се нуждае от портативен ехокардиограф
Европрокурорите препоръчват по важни дела отговорност да носи главния прокурор
Европрокурорите препоръчват по важни дела отговорност да носи главния прокурор