НОВИНИ

Танев за Кунева: "Едно от най-добрите интелектуални бижута"

Проф.Тодор Танев предаде днес поста в просветното министерство на Меглена Кунева. Двамата говориха дълго на четири очи, дадоха и кратки изявления пред журналистите.

Елиана Димитрова
от Елиана Димитрова
15:51, 04.02.2016 (извънредно)
Чете се за: 00:28 мин.
У нас

Министър Кунева днес отказа да говори по професионални въпроси, свързани с учебните програми, но обеща пресконференция идната седмица.На неформален разговор с журналистите тя обясни, че ще залага на технически брифинги, на които експертите подробно да обясняват на журналистите детайлите, по които работят.

Меглена Кунева - вицепремиер и министър на образованието и науката: В нашия разговор имаше няколко повтарящи се думи, едната от тях беше свързана с професионалното обучение и аз знам колко усилия професора вложи в това и другото, разбира се, е уважението му, което той отново и отново засвидетелства към целия екип, с който е работил.

проф. Тодор Танев: На всички колеги благодаря, те тепърва ще разбират предполагам колко съм бил мил и вежлив с тях, но също така им поднасяме едно от най-добрите интелектуални бижута, които може да има в момента в България - г-жа Кунева.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Сблъсъци в центъра на Атина по време на 24-часовата стачка
Сблъсъци в центъра на Атина по време на 24-часовата стачка
Започна карнавалът на остров Тенерифе
Започна карнавалът на остров Тенерифе