НОВИНИ

Армин ван Бюрен сбъдва мечти

Армин ван Бюрен - един от най-популярните диджеи в света, напълнил десетки зали по целия свят и в България. Макар и да има шеметна кариера, холандецът намери време и да се срещне със свои фенове и да им разкрие тънкостите на продуцирането на музика.

Джанан Дурал
от Джанан Дурал
12:28, 04.02.2016
Чете се за: 00:31 мин.
Още

Един от най-популярните диджеи в света Армин Ван Бюрен има изключително натоварена програма и се налага да пътува по целия свят. Но споделя, че когато е бил само на 14 и е правил първите си стъпки, той самият е получил помощ. Ето защо се чувства длъжен да открива и подкрепя таланта.


- Обожавам работата си - пътувам и срещам невероятни хора по целия свят. Обичат музиката ми и това може само да ме радва. Не мога да скрия, че съм щастливец, но разбира се и че съм се трудил много за успеха си, казва ван Бюрен.

Посланието на Армин към младите диджеи е никога да не се отказват. Да правят собствена музика, а не да копират нечия друга, да опитват отново и отново, докато не направят нещо, за което да си кажат "да, това ще завладее света". А когато го направят - да му го изпратят, за да го чуе, а пък той обещава да им върне списък със съвети как да направят музиката си по-качествена. Обещание, което зарадва хиляди мечтатели.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
7 от пострадалите при катастрофата край Крива Паланка остават в Пирогов
7 от пострадалите при катастрофата край Крива Паланка остават в "Пирогов"
7 от пострадалите при катастрофата в Македония остават в Пирогов
7 от пострадалите при катастрофата в Македония остават в "Пирогов"