НОВИНИ

Министър Танева ще посети изложението „Зелена седмица 2020“ в Берлин

Министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева ще посети Международното изложение за селскостопански и хранителни продукти „Зелена седмица 2020" в Берлин, Федерална република Германия, съобщиха от пресцентъра на министерството. Форумът ще се състои от 17 до 26 януари и на него изложителите ще представят своите характерни продукти в областта на земеделието, градинарството и хранително-вкусовата промишленост.

министър танева посети изложението зелена седмица 2020 берлин
bnt avatar logo
от БНТ
14:36, 16.01.2020
Чете се за: 00:19 мин.
У нас

България участва за 31-ви път със свой собствен щанд на най-голямото в света изложение за селскостопански и хранителни продукти. Площта на българския щанд е 143 кв.м, където 19 фирми ще изложат свои продукти. Гостите на изложението ще могат да дегустират български вина, мед и пчелни продукти, сладка, млечни, месни и етерично-маслени продукти.

По време на посещението си в Берлин министър Танева ще вземе участие в Международна конференция на високо равнище на тема: „Бъдещето на световното производство на свинско месо под заплахата от Африканска чума по свинете“. Тя ще изнесе лекция за АЧС в ЕС – опитът на България.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Над 275 000 електронни винетки са продадени от началото на 2020 г.
Над 275 000 електронни винетки са продадени от началото на 2020 г.
НСИ ни преброява пробно през пролетта
НСИ ни преброява пробно през пролетта