НОВИНИ

На кино пред блока

На кино пред блока. Това е съвсем възможно през август в София. 10 големи столични квартала ще се превърнат в киносалони под звездите ,само с български филми и то абсолютно безплатно. Как гледаха филма "Пустиняци" на кино пред блока в "Младост " - вижте.

bnt avatar logo
от БНТ
09:25, 30.07.2017
Чете се за: 00:45 мин.
Още

За киното пред блока не ви трябват нито билет , нито три D очила. ако столчетата на организаторите не стигнакт, просто ще тябва да си свалите един или два от вкъщи. Задължителна е и добрата компания по съседски.

Адриана Панева - организатор на Блок Кино Идеята ни е да обикаляме различни столични квартали и да показваме кино на открито.
Адриана Панева - организатор на Блок Кино Филмовата ни програма е от ново българско кино, така че всеки филм е индивидуален, хубав и различен.

За да знаете кога киното ще дойде под прозорците ви и кой филм ще дават пред вашия блок, е важно да проверите програмата на прожекциите. Това става много лесно в сайта на Блок Кино.В Младост вече гледаха техния летен филм и останаха доволни от преживяването.

Бояна, Според Вас какво е усещането да гледате кино на открито? Много по-вълнуващо е. Мисля, че филма се изживява по съвсем различен начин и хората имат възможност да се потопят още по-дълбоко в прожекцията.
Стилян: По-вдъхновяващо е да си навън в природата.
Стилян Да се чувстваш по един по-различен начин с хората около теб.

Ако сте пропуснали най-новите български филми това лято може да наваксате без да ходите до мола.Любимите ви родни актьори може да гледате и пред вашия блок. Стига с един клик на мишката на своя компютър да проверие кога е следващата прожекция.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Лиляна Георгиева - малкото момиче с голямо сърце
Лиляна Георгиева - малкото момиче с голямо сърце
Дрон над щъркелово гнездо
Дрон над щъркелово гнездо