НОВИНИ

Награди за БНТ на медийния фестивал "Българска Европа"

Българската национална телевизия с поредно признание. На 16-ия медиен фестивал „Българската Европа" в Русе БНТ получи най-много награди. Екипът на БНТ2 - Русе също беше отличен.

bnt avatar logo
от БНТ
07:41, 14.12.2016 (обновена)
Чете се за: 00:33 мин.
Още

Предаванията на БНТ „Библиотеката“, „В кадър“, „Вяра и общество“, „История.БГ“, „Малки истории“, „Панорама“, „Референдум“ и „Умно село“ и техните екипи бяха отличени за това, че достойно отстояват обществения характер на телевизията.

Доц. д-р Иво Драганов – председател на журито: Много впечатляващо усилие – да се поддържа общественият интерес. Предавания, които представят елитната част на българския народ.
Анета Милкова – член на Управителния съвет на БНТ: Това са усилията на БНТ, това са награди, които са заслужени до една.

Екипът на БНТ2 – Русе също получи награда – за усилията си да представя интересите на местните общности в България.

Калчо Петков – ръководител на Телевизионен център – Русе: БНТ2 е телевизията, за която можем да кажем, че ние сме там, където другите не ходят.

Форум „Гражданско участие“ връчи награда на сутрешния блок на БНТ „Денят започва“ за подкрепа в кампаниите на гражданското общество. А посмъртно награда беше присъдена и на Димитър Цонев – за неговия принос в развитието на българската телевизионна журналистика.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​НДК е панаир на книгата до 18 декември
​НДК е панаир на книгата до 18 декември
Борисов: Проблем с кмета ма Хитрино не може да има
Борисов: Проблем с кмета ма Хитрино не може да има