НОВИНИ

Националният предизборен щаб на ГЕРБ проведе поредно заседание

Националният предизборен щаб на ГЕРБ днес проведе поредното си заседание. По време на него предизборният щаб разгледа решението на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ за утвърждаване на критериите за номиниране на евродепутати.

националният предизборен щаб герб проведе поредно заседание
bnt avatar logo
от БНТ
18:35, 17.01.2019
Чете се за: 00:24 мин.
У нас

Предизборният щаб разгледа и утвърдените от ИК на ПП ГЕРБ процедури за стартиране на общински номинационни събрания в цялата страна. На тях ще бъдат номинирани кандидати за членове на Европейския парламент от ПП ГЕРБ и изборът ще стане съгласно приетите от ръководния орган на партията критерии.

В рамките на заседанието бе взето решение общинските събрания за номиниране на кандидати за европейски депутати да приключат до 20 февруари 2019 г. Националният предизборен щаб на ГЕРБ обсъди и актуални организационни въпроси във връзка с предстоящата тази неделя Национална работна среща на ПП ГЕРБ в НДК. В нея ще вземат участие близо 2000 души, които са народни представители, евродепутати,членове на областните и общинските ръководства на партията, кметове и представители на Общински съвети, както и министрите от квотата на ГЕРБ.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нено Димов: Да се вземе стратегическо решение дали да се развива ски туризмът
Нено Димов: Да се вземе стратегическо решение дали да се развива ски туризмът
България създаде дружество, което да управлява бъдещия газов хъб Балкан
България създаде дружество, което да управлява бъдещия газов хъб "Балкан"