НОВИНИ

Василев: Ние сме длъжни да направим всичко възможно да оползотворим този мандат

Мандатът е предвиден от Конституцията и е уважение към държавата и към институциите всяка политическа сила, която получи мандат да се опита да го оползотвори. За нас е проява на уважение и ние сме длъжни да направим всичко възможно да оползотворим този мандат. Не защото си правим някакви калкулации, а причината е че ние трябва да работим за България. Това каза в студиото на "Още от деня" членът на Реформаторския блок Николай Василев.

bnt avatar logo
от БНТ
19:16, 14.12.2016
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

"Много пъти се спекулира с това дали сме единни. Няма нито веднъж по важно гласуване в парламента през последните две години депутатите от Реформаторския блок да не са гласували по един и същи начин. Тези интриги за някакви разделения са много преувеличени", поясни Василев.

Той посочи, че мандатът е предвиден от Конституцията и е уважение към държавата и към институциите всяка политическа сила, която получи мандат да се опита да го оползотвори. "Особено важно е това за третата политическа сила, която посочи президента. В случая това беше Реформаторския блок, което за нас е проява на уважение и ние сме длъжни да направим всичко възможно да оползотворим този мандат. Не защото си правим някакви калкулации, а причината е че ние трябва да работим за България, защото страната ни е в критично състояние, Балканите са в критично състояние, светът е в критично състояние. Не е време да разклащаме държавата, не е време да правим избори през зимата".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кубрат Пулев подкрепи благотворителна кауза
Кубрат Пулев подкрепи благотворителна кауза
В Русе пчелари събират дарения, ще помагат на свой колега от село Хитрино
В Русе пчелари събират дарения, ще помагат на свой колега от село Хитрино