НОВИНИ

"Нови 101 отбивки"

След пътеводителят "101 отбивки", който се превърна в един от най-успешните пътеводители за България през последните години, любителите на пътешествията вече могат да се радват и на втора книга - "Нови 101 отбивки".

Диана Миткова
от Диана Миткова Диана Миткова
20:26, 26.04.2016
Чете се за: 00:43 мин.
Още

С ценни съвети, авторите и този път акцентират върху дестинации малко популярни и диви, които рядко попадат в туристическите справочници.

Водопади, речни каньони, крепости, антични градове и много други отбивки са част от споделените преживявания на създателите на пътеводителя с читателите си чрез авторски фотографии, полезна информация и точни описания. А тази вечер всеки един пътешественик успя да се докосне до неподозирани отбивки из България на премиерата на книгата, илюстрирана с изложба на част от авторските фотографии.

Иван Михалев - автор на "Нови 101 отбивки: Има много екопътеки, които са ни много любими. Да кажем това, което избрахме за корицата е едно от местата, които наистина оставихме частица от себе си. Има една поговорка "Домът е там, където е сърцето ти" и ние с нея някак си последните две години успяхме да преоткрием нови домове, да си създадем такива из цяла България.
Елина Цанкова - автор на "Нови 101 отбивки": Всъщност България е много красива. Това е, което повечето хора не знаят. Търсят много интересни места навън, по чужбина, да има такива из цяла Европа и по света, но уникалното е че България има особена атмосфера и дух. Има много места, за които всъщност не знаят, така че като отворят този пътеводител ще ги видят.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Съдът в Страсбург върна „Синята къща” на наследниците
Съдът в Страсбург върна „Синята къща” на наследниците
Информационно затъмнение за аварията в Чернобил у нас
Информационно затъмнение за аварията в Чернобил у нас