НОВИНИ

При изключителни мерки за сигурност преминава мачът Левски - ЦСКА

При изключителни мерки за сигурност преминава мачът реванш от турнира за Купата на България между Левски и ЦСКА. Засега няма данни за инциденти на дербито. Хора без документи за самоличност не бяха допускани на националния стадион. Около 20 000 фенове следят мача на стадион "Васил Левски" в столицата. Вижте прякото включване на Георги Славчев във видеото.

bnt avatar logo
от БНТ
20:15, 25.04.2018
Чете се за: 00:24 мин.
У нас

Засилените мерки за сигурност си проличаха най-явно при пропускателния режим на стадион "Васил Левски", където на всеки един привърженик бе изискан документ за самоличност.

За борбата с футболното хулиганство на националния стадион вече помагат и камери с висока разделителна способност, кадрите от които правят идентифицирането на провинили се фенове по-лесно.

Освен временно затваряне на основни пътни артерии, днес в столицата служителите на реда бяха още по-бдителни с оглед случилото се през миналата седмица, като на ключови точки в София бяха монтирани и камери за пътно наблюдение.

В същото време от синдикалната федерация на служителите на министерството на вътрешните работи започнаха кампания, като полицаите носеха на униформите си специални стикери против насилието по стадионите.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ДРУГИТЕ новини: Уотърс изненади
ДРУГИТЕ новини: Уотърс изненади
​ГЕРБ и ДПС в спор заради увеличаването на такса смет в Кърджали
​ГЕРБ и ДПС в спор заради увеличаването на такса смет в Кърджали