НОВИНИ

Офис на открито в центъра на София

Според психолозите работата сред природата прави работещите по-спокойни и по-продуктивни. В градината на улица „Кракра“ 16 може да дойде всеки и да поработи на открито. Там има осигурен интернет, маси, столове, мебели за почивка и машина за чай и кафе. Желаещите трябва да си носят само лаптоп.

Цветелина Борисова
от Цветелина Борисова
18:48, 07.07.2017
Чете се за: 00:39 мин.
У нас
БНТ: Какво се оказва - че за един офис трябва само интернет, компютър и място където да седне човек?
Симеон Василев, организатор, Фондация „Кредо бонум“: И интересни хора с които да работиш. Освен различните гости, които имаме всеки ден, средата, която се създава, е много интерена от към хора, с които може да се запознаеш - нови.

Освен тези предимства, посетителите откриват и други - а именно творческото вдъхновение.

Тони Йорданова, маркетинг специалист в софтуерна компания: В момента може да се каже, че сме в творчески процес, подготвяме конференция на есен. Така че събирам всякакви идеи, които ни хрумват.
Наталия Иванова, редактор в списание: Нашата работа е креативна и хубаво е да се сменят по някакъв начин локациите, на които работим, има въздействие върху нас като пишещи хора.

За съжаление, не всички професии могат да бъдат изнесени в „Офис на открито". Той е подходящ преди всичко за занимания, изискващи доза креативност. Офисът ще бъде отворен в работните дни и през следващата седмица от 9:00 до 18:00 часа, а организаторите са подготвили интересни съпътстващи събития - дискусии, прожекции и например сутрешна медитация, а подробната програма може да намерите в интернет.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Гласуваха на първо четене по-голям контрол върху частните съдебни изпълнители
Гласуваха на първо четене по-голям контрол върху частните съдебни изпълнители
Жителите на Асеновград внесоха подписка в НС срещу насилието в града
Жителите на Асеновград внесоха подписка в НС срещу насилието в града