НОВИНИ

Оперираха едно от пострадалите момчета при инцидента в Благоевград

Три момчета бяха нападнати с ножове рано тази сутрин в центъра на Благоевград. Младежите са в болница, състоянието им е стабилно. Инцидентът е станал близо до дискотека в областния град. Нападателите се издирват.

bnt avatar logo
от Станислава Христова
12:15, 23.11.2017
Чете се за: 00:43 мин.
У нас

Сбиването, при което момчетата са наръгани с нож е станало близо до таксиметрова пиаца. Пострадалите момчета били в една компания с три момичета. Според непотвърдена информация група мъже приближили до младежката компания и започнали да се държат предизвикателно с момичетата. След забележка от момчетата, мъжете ги нападнали с ножове и избягали.

След инцидента момчетата не са потърсили помощ на телефон 112, а с таксита са се придвижили до спешния център в Благоевград, от където са транспортирани към отделенията по хирургия, травматология и ортопедия.

Още сутринта младежът, който е най-леко пострадал, с прободна рана в бедрото, е прегледан от лекар, направени са му нужните изследвания ,раната е обработена и е настанен в отделението по травматология. Останалите двама са приети в хирургичното отделение по спешност. На едното от момчетата операцията вече е приключила.

Д-р Димитър Димитров, началник на отделението по хирургия в Многопрофилната болница в Благоевград: Той беше с прободно нараняване в десния фланг ,дясната страна с проникване коремната кухина и доста обилно кървене.За щастие няма поражение на вътрешни органи.

Шофьори на таксита, които денонощно се редят на пиацата близо до мястото на инцидента казаха, че не знаят нищо за случая, а инциденти между компании, излизащи от нощните заведения и дискотеките в Благоевград не били рядкост.

От пресцентъра на полицията в Благоевград казаха, че нападателите се издирват и по случая е уведомена прокуратурата.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Надзирателите от пловдивския затвор на протест за по-високи заплати
Надзирателите от пловдивския затвор на протест за по-високи заплати
Започна първото съвместно заседание на България и Македония
Започна първото съвместно заседание на България и Македония