НОВИНИ

Още няма следа от затворника, който избяга от пловдивската болница

Продължава издирването на 59-годишния затворник, който избяга от болница "Свети Георги" в Пловдив. Както БНТ първа съобщи снощи, мъжът, настанен за лечение в здравното заведение, е напуснал болничната стая. До този момент няма информация за местонахождението му.

bnt avatar logo
от Димитър Димитров
12:11, 12.07.2018
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

59-годишният Младен Младенов е обявен за общодържавно издирване и от него все още няма следа. Мъжът е избягал само четири месеца преди да изтече срока на наказанието му. Излежавал е присъда за кражба от година и половина, като това е било шестото му наказание.

В болницата Младенов влиза във връзка с изследвания и манипулации заради неговото тежко онкологично заболяване. Всеки ден е бил проверяван от администрацията на затвора, но въпреки това, вчера е успял да напусне незабелязано здравното заведение.

Румяна Зайкова-Калеева, зам.-окръжен прокурор на Пловдив: Не е ясно къде се намира, още снощи в 19:05ч, когато е подаден сигнала за неговото бягство, същият е обявен за общодържавно издирване, предприети са всички мерки за неговото установяване, но към настоящия момент няма резултати. Проверяват се всички места, на които може да се укрие.

От полицията проверяват записите на камерите в болницата, за да се установи в каква посока е тръгнал Младен Младенов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нова услуга: Купуваме билет за метрото и градския транспорт през телефона
Нова услуга: Купуваме билет за метрото и градския транспорт през телефона
Излезе второто класиране за гимназиите след 7. клас
Излезе второто класиране за гимназиите след 7. клас