НОВИНИ

Отново опашки пред КАТ – Пловдив

Напрежение и хаос в Пловдив за регистрация на автомобили. Системата на КАТ създава сериозни затруднения както за фирмите вносители на коли, така и за гражданите. Представители на автосалони, лизингови компании и превозвачи поискаха по-добри условия при приемането на документите, а за различните услуги да има отделни гишета.

bnt avatar logo
от Димитър Димитров
21:25, 28.10.2016
Чете се за: 00:29 мин.
У нас

За регистрация на автомобил пред сградата на сектор „Пътна полиция” в Пловдив се чака с часове. Изключение правят само онези, които са се наредили на опашката преди изгрев слънце. Краят на колоната е до изхода за магистрала „Тракия”.

Симеон Гърков
"Чакам от 4:30 и съм 40-а кола, 39-а. Виждам, че вървят нещата, мисля, че ще успея."

На среща с директора на МВР-Пловдив старши комисар Христо Разсолков вносители на автомобили са поискали да бъде отворено гише за корпоративни клиенти, а числеността на квалифицирания персонал да се увеличи

Николай Лазов
"В Германия това ни отне 23 минути - да ни сложат транзитни номера. През една общинска служба минаваме - точно 23 минути всичко."

От дирекцията на Полицията в Пловдив обясниха, че вече са намерили адекватно решение. Според контролните органи бюрократичната процедура за регистрация предстои също да бъде облекчена, а опашките значително да намалеят още през следващата седмица.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ФБР ще разследва още имейли на Хилари Клинтън
ФБР ще разследва още имейли на Хилари Клинтън
Социалният министър даде старт на инициативата Деца помагат на деца от Пловдив
Социалният министър даде старт на инициативата "Деца помагат на деца" от Пловдив