НОВИНИ

Оставиха отсечено дърво на тротоара на улица "Иван Асен II" в София

Дърво, отрязано от общинските власти, остана от вчера заемаше голяма част от тротоара и половината от пътното платно на ул. "Иван Асен II" в центъра на София. Резитбата се извършва на територията на цяла София, с цел безопасност от паднали клони и дървета, след няколко такива случая в последните седмици.

bnt avatar logo
от БНТ
11:43, 11.08.2017
Чете се за: 00:24 мин.
У нас

След като отрязали опасното дърво обаче, работниците са изоставили клоните и нарязания на парчета ствол в периметъра на една от емблематичните сладкарници по улицата. Сладкарките бяха принудени да поставят масите около разхвърляните клони, но това гони клиентите. Все пак проблемът беше преди обед, когато работниците извозили разхвърляната дървесина.

Евгения Бонева, сладкарка: На нас ни пречи определено, защото един път клиентите не могат да седнат на масите, и второ пречи и на пешеходците. Даже от общината, не знам кой вчера се е оплакал, че нашите маси пречели на минаващите пешеходци, не дървото, а масите, които трябва наистина да седят в една редица, но те в момента не могат са седят в една редица, защото дървото пречи.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В район Тракия в Пловдив вилнеят телефонни измамници
В район "Тракия" в Пловдив вилнеят телефонни измамници
Вашингтон призова всички страни да прекратят връзките си с Пхенян
Вашингтон призова всички страни да прекратят връзките си с Пхенян