НОВИНИ

Отворени са контролно-пропускателните пунктове Дуранкулак и Йовково

Отворени са двата контролно-пропускателни пункта на границата с Румъния - Дуранкулак и Йовково, съобщиха от областната администрация в Добрич. Всички моторни превозни средства до 12 т се пропускат през граничните пунктове без ограничения при тежки зимни условия.

bnt avatar logo
от БТА
11:57, 09.01.2017
Чете се за: 00:24 мин.
У нас
отворени контролно пропускателните пунктове дуранкулак йовково

И днес личен състав и техника от Българската армия продължават да оказват съдействие за преодоляване на последиците от тежката метеорологична обстановка в област Добрич. На територията на областта работят роторни снегорини от военните формирования в Шабла и Балчик, както и БАТ машината на Военноморските сили.

Усилията на всички, ангажирани с почистването на пътищата в областта, са насочени да се отворят максимален брой пътни артерии в областта, посочва областният управител Детелина а Николова, цитиран от пресслужбата на областна администрация.

Областният управител благодари на земеделските стопани от областта, които оказаха съдействие за почистване на републиканската и общинската пътна мрежа. Детелина Николова отправя благодарности и на БЧК - Добрич, които са подкрепяли през последните дни работещите екипи с храна и топли напитки.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нормализира се обстановката във Варненска област
Нормализира се обстановката във Варненска област
Дали ми се излиза днес навън?
Дали ми се излиза днес навън?